9.10lei (TVA Inclus)

Vă invităm să vă pierdeți într-o lume de poveste, unde magia se îmbină cu rafinamentul, și să descoperiți setul nostru fermecător de pungi, cutii cu prăjituri delicioase de 500g și sticle transparente cu dop de plută, însoțite de etichete personalizate ce îmbogățesc această experiență unică.

Fiecare element din acest set spune o poveste impresionantă despre iubirea și unitatea mirilor, printr-un fundal desprins din cărțile de povești. Imaginați-vă cum aceștia se plimbă împreună pe o promenadă fermecată, flancată de clădiri istorice ce emană măreție și noblete. În jurul lor, un stol de păsări călătoare adaugă un strop de mister și libertate, subliniind ideea că iubirea este precum zborul unei păsări, înălțându-se mereu spre noi orizonturi.

Cutii cu prăjituri fine, pregătite cu grijă și pasiune, sunt gata să vă încânte papilele gustative, iar sticlele transparente cu dop de plută, însoțite de etichete personalizate, vor completa experiența într-un mod cu totul special.

Cu acest set, fiecare detaliu contează și fiecare moment devine o poveste de dragoste. Dăruind aceste produse fermecătoare, veți crea amintiri de neuitat pentru voi și pentru cei dragi, într-un cadru demn de o adevărată poveste de basm.🤵🏼👰🏼‍♀️

Setul de cutii si sticla este o alegere minunata pentru o tematica de nunta cu miri dar si pentru pretul avantajos in comparatie cu achizitionarea individuala a celor 5 produse care il compun.

❗Panglica de la sticluțe se achizitioneaza separat.

PS. De asemenea, pentru un astfel de eveniment, venim în ajutorul dumneavoastră, pentru a primi cum se cade oaspeții, cu plăcuțele de bun venit.

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-sticle-447_x_cutii-prajituri-500g-447_x_Sticle-Belissima-250_x_dop-pluta-conic-19-16-28_x_Eticheta4S_x_M447 Categorie: