Afla totul despre invitatiile de nunta

Planificarea nuntii noastre se dovedeste a fi destul de complicata, avand in vedere numeroasele aspecte de care trebuie sa tinem cont, pentru a avea parte de cel mai frumos moment din intreaga noastra viata.

Invitatiile de nunta reprezinta o adevarata carte de vizita, deoarece le inmanam personal persoanelor dragi din viata noastra. Practic, acestea creaza prima impresie asupra tematicii viitorului eveniment, deci trebuie sa aiba un design inedit.

Stabileste tematica viitorului eveniment

Inainte de a ne gandi la invitatiile de nunta, va trebui sa stabilim cateva aspecte foarte importante, cum ar fi locatia unde va avea loc evenimentul, ora, dar si stilul nuntii.

Practic, inainte de a plasa o comanda, trebuie sa ne decidem asupra tematicii nuntii, daca va fi organizata intr-un stil clasic, glam sau modern.

Dupa alegerea stilului, ne putem gandi si la alte detalii, la fel de importante, de la rochia de mireasa si decoratiuni, pana la invitatii.

Elementele de papetarie sunt cat se poate de importante, mai ales pentru ca ele sunt inmanate fiecarui invitat in parte.

Depinde doar de noi sa facem alegerile potrivite, pentru ca este vorba despre propria noastra poveste.

Ar fi bine sa alegem un model de invitatie care sa se potriveasca si cu celelalte print-uri, pentru a crea o simetrie.

Atentia la detalii este esentiala, deci este bine sa analizam fiecare model in parte, pentru a ne asigura ca gasim ceea ce se potriveste personalitatii noastre.

De cele mai multe ori, invitatiile sunt pastrate ca si amintiri, de catre participantii la nunta, ceea ce inseamna ca sunt importante pentru acestia, aducandu-le aminte de acel moment.

Din punct de vedere cromatic, va trebui sa optam pentru nuantele noastre preferate. Spre exemplu, invitatiile grena sunt formale, cele violet denota eleganta, iar cele negre sunt specifice modernismului. Totusi, marea majoritate a mirilor opteaza pentru tonuri calde, vesele, deci invitatiile vor avea nuante pastelate. Fiecare om este diferit, deci alegerile ii vor reflecta personalitatea in mod direct.

In ceea ce priveste forma invitatiilor, de cele mai multe ori, aceasta este dreptunghiulara. Totusi, unele cupluri opteaza si pentru alte variante, spre exemplu, ei achizitioneaza invitatii de nunta ovale personalizate, in forma de floare, inima, etc.

Tinerii indragostiti pot alege sa livreze invitatiile intr-un plic, pentru un plus de rafinament. In acest caz, marimea invitatiei trebuie sa fie in concordanta cu plicul, potrivindu-se perfect.

In afara de design-ul invitatiei, important este si mesajul transmis, deci va trebui sa acordam acestui aspect o importanta deosebita. In definitiv, principalul scop al trimiterii invitatiei este acela de a informa persoanele, cu privire la detaliile despre nunta.

Textul trebuie sa fie cat mai simplu si accesibil, bine incadrat in pagina si de o dimensiune potrivita, pentru a fi usor de citit.

In concluzie, invitatiile de nunta sunt elemente de papetarie, cu rol estetic, dar nu numai. Ele sunt create pentru a fi folosite in scop informational, deci sunt de nelipsit, cand vine vorba de organizarea temeinica a nuntii. Cum exista modele diverse, cu siguranta vom gasi ceea ce ne intereseaza, incadrandu-ne in bugetul prestabilit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.