1.95lei (TVA Inclus)

Borcanele Amfora TO82 cu o capacitate de 580 ml sunt potrivite pentru diverse utilizări, inclusiv pentru depozitarea condimentelor, gemurilor, dulcețurilor și chiar ca marturii. Aceste borcane sunt create într-un design clasic de amfora, oferind un aspect elegant și vintage.

Caracteristicile cheie includ:

  1. Capacitate Generoasă: Cu o capacitate de 580 ml, aceste borcane oferă suficient spațiu pentru a stoca cantități semnificative de condimente, gemuri, dulcețuri sau alte delicatese.
  2. Design Amfora: Forma borcanului inspirată de amforă adaugă un element de eleganță și tradiție, perfect pentru a crea cadouri sau marturii speciale.
  3. Versatilitate: Borcanele sunt potrivite pentru depozitarea unei game variate de produse, cum ar fi condimentele preferate, gemurile făcute în casă sau dulcețurile delicioase. De asemenea, pot fi folosite pentru a crea marturii personalizate pentru diverse evenimente: nunti, botezuri
  4. Calitate Superioară: Fabricate din sticlă, aceste borcane sunt create pentru a asigura siguranța și prospețimea conținutului pe termen lung.
  5. Capac Etanș: Capacul asigură o închidere etanșă, menținând astfel prospețimea și aroma conținutului. Acest aspect este crucial în special pentru depozitarea condimentelor.
  6. Ușor de Etichetat: Borcanele pot fi ușor etichetate pentru a identifica conținutul, facilitând organizarea în bucătărie sau utilizarea lor în evenimente speciale.

Cu aceste borcane Amfora TO82, aveți opțiunea de a vă bucura de aspectul lor estetic în timp ce vă asigurați că produsele dvs. sunt păstrate proaspete și bine păstrate.

SKU: Borcane-580ml-Amfora-TO82 Categorii: , ,