1.73lei (TVA Inclus)

Borcanele noastre de 720ml Faceta sunt proiectate pentru a oferi un volum generos, fiind partenerul perfect pentru a păstra și împărtăși diverse delicii, de la conserve și murături până la dulcețuri și sosuri. Cu o capacitate de 720ml, aceste borcane sunt ideale pentru a satisface gusturile și nevoile oricărei gospodării. Cu un design clasic și simplu, borcanele noastre adaugă un strop de eleganță în orice bucătărie. Forma lor rotundă fac ca aceste borcane să fie atât practice, cât și estetice, îmbogățind aspectul spațiului de depozitare. Fabricate din sticlă, aceste borcane sunt durabile și rezistente, menite să păstreze prospețimea alimentelor și a aromelor pentru o perioadă îndelungată. Materialul transparent permite vizualizarea conținutului, facilitând identificarea rapidă a ceea ce se află înăuntru.

Borcanele de 720ml pot servi și ca cadou practic și elegant sau pot fi integrate în aranjamente și cadouri pentru evenimente speciale. Personalizate sau decorate cu imaginație, aceste borcane devin un element memorabil în orice ocazie.

Aceste borcane de 720ml îmbină eleganța cu utilitatea, oferind un recipient versatil pentru păstrarea și împărtășirea alimentelor preferate. Fiind atât de versatile, aceste borcane devin repede indispensabile în orice gospodărie. 🌿✨

SKU: Borcane-720ml-Faceta-TO82 Categorii: , ,