1.29lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Borcanele de 106 ml sub forma de Inima, sunt deosebite datorită formei lor pentru a fi oferite ca marturii de nunta sau botez.

Producătorii de gemuri, dulceturi, miere isi pot crește considerabil vanzarile folosind borcanele inimioara care sa ofere produselor lor gustoase si un aspect incantator.

Capacele pentru Borcane se achizitioneaza separat si sunt cele de tip TO43 si .

Borcanele de sticlă transparentă de 106 ml cu formă de inimă și inchidere TO43 sunt recipiente adorabile și potrivite pentru ambalarea și prezentarea specială a diferitelor produse. Acestea sunt populare în special în industria alimentară pentru a ambala gemuri, marmelade, condimente, săruri de baie, bijuterii și alte mici cadouri.

Aceste borcane au o capacitate de 106 ml și sunt fabricate din sticlă transparentă de calitate, care permite vizualizarea conținutului din interior și adaugă o notă de eleganță și farmec prezentării. Forma inimii oferă un aspect deosebit și este ideală pentru cadouri sau evenimente speciale, cum ar fi nunți, aniversări sau alte ocazii romantice.

Capacul cu înșurubare TO43 asigură o închidere ermetică a borcanului, menținând astfel prospețimea și calitatea produselor depozitate în interior. Acest tip de capac este conceput pentru a se potrivi perfect cu gura borcanului și a asigura siguranța și sigilarea corespunzătoare.

Borcanele de sticlă transparentă de 106 ml în formă de inimă TO43 se pot accesoriza cu etichete si panglici.

În stoc

SKU: Borcane-106-Inima-TO43 Categorii: , , ,