1.79lei (TVA Inclus)

Borcanul de 314 ml este un recipient perfect potrivit pentru diferite utilizări, cum ar fi duceța, genul și multe altele. Cu o capacitate de 314 ml, acest borcan are dimensiunile ideale pentru a fi folosit în diverse contexte.

Borcanul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, care oferă o transparență clară și durabilitate. Forma sa clasică și linii curate îi conferă un aspect elegant și versatil, care se potrivește perfect în orice încăpere sau eveniment.

Datorită dimensiunii sale compacte, acest borcan poate fi utilizat în bucătărie pentru depozitarea condimentelor sau a diverselor ingrediente. Poate fi, de asemenea, folosit pentru a păstra sucuri proaspete, sosuri sau conserve făcute în casă.

Cu un capac etanș și închidere sigură, borcanul asigură menținerea prospețimii și a aromelor conținutului său. Este ușor de manevrat și de transportat datorită dimensiunii sale potrivite și a designului ergonomic.

În concluzie, borcanul de 314 ml este alegerea perfectă pentru duceță, gen și multe alte utilizări. Calitatea sa superioară, aspectul estetic și versatilitatea îl fac indispensabil în orice gospodărie sau eveniment special. 🍓

În stoc

SKU: Borcane-314-CEE-DEEP-TO63 Categorii: , ,