1.65lei (TVA Inclus)

Borcanele de 580 ml, model Orto TO82, reprezintă partenerul ideal pentru pasionații de gastronomie care doresc să păstreze și să servească cu eleganță gemuri, condimente, miere și dulceață. Cu o capacitate generoasă, aceste borcane oferă spațiu suficient pentru a conserva și expune cu mândrie aromele casnice.

Caracteristicile notabile includ:

  1. Design Elegant Orto TO82: Aspectul simplu și elegant al acestor borcane se potrivește cu orice tip de decor de bucătărie, adăugând un strop de rafinament.
  2. Capacitate Versatilă: Cu o capacitate de 580 ml, borcanele sunt ideale pentru păstrarea gemurilor, condimentelor și dulcețurilor, oferind suficient spațiu pentru a experimenta cu arome diverse.
  3. Material de Calitate: Fabricate din sticlă de înaltă calitate sau alt material rezistent, borcanele Orto TO82 asigură o protecție optimă pentru conținutul lor.
  4. Capac Etanș: Capacul asigură închidere etanșă, menținând prospețimea și aromele naturale ale produselor depozitate.
  5. Versatilitate în Bucătărie: Potrivite pentru depozitarea condimentelor preferate, gemurilor făcute în casă sau dulcețurilor, aceste borcane devin esențiale în organizarea și prezenta bucatăriei.

Indiferent dacă le folosești pentru a aranja o selecție colorată de gemuri sau pentru a expune colecția ta de condimente fine, borcanele Orto TO82 se transformă într-un element funcțional și estetic în spațiul tău de gătit.

În stoc

SKU: Borcane-580ml-Orto-TO82 Categorii: , ,