Ce trebuie sa stim despre Invitatiile de Botez 💞

A venit pe lume o minune in viata ta? 👶

Sunteti atat de fericiti incat ati vrea ca intreaga lume sa va cunoasta comoara. Urmeaza botezul si doriti sa faceti o impresie cat mai placuta invitatilor la botez.

Puteti alege din modelele de invitatii pentru botez atat pentru fetite cat si pentru baieti.

La ce sa fim atenti cand alegem invitațiile de botez?💡

Cand este vorba despre detalii, depinde de fiecare cuplu in parte cum vede si ce înțelege prin detalii. 

Cand doriti sa scoateți în evidență faptul ca aveti fetita sau baita atunci puteți alege din modele de invitatii de botez foarte specifice, pe culori de roz sau albastru. De asemenea puteți alege nuanta cu care doriți sa fie tiparite invitațiile de botez pentru copilasul vostru

Orice ați alege nu uitați sa trimiteti in textul pentru invitatii

  • numele copilului
  • data botezului
  • unde va avea loc botezul
  • nasii, parintii

Ce texte de invitații pentru botez sunt potrivite?

Daca doriti texte uzuale, clasice găsiți la noi pe site cateva modele de texte.

Unii părinți sunt mai creativi și doresc sa compună ei textul pentru invitația de botez. Cu atat mai bine. Puteti compune textul cum doriti, chiar și sub forma de poezie, puteți sa va adresati invitatilor vostri ca si cum ar vorbi bebe, părinții sau chiar surioara ori fratiorul noului membru al familiei. 

În ce buget ne incadram cand vine vorba de invitații de botez?

Invitațiile de botez, in general, nu necesita un buget foarte mare. Prețul unei invitatii de botez este între 0.8 si 4 lei. La acest preț se mai adaugă tipărirea sau alte servicii cum ar fi asamblare, sigiliu ceara.

Cu cat timp înainte se împart invitațiile de botez?💌

Invitații voștri trebuie sa stie cu cel puțin o luna înainte de marele eveniment, astfel incat sa își programeze timpul sa poată fi prezenți la botez. Asa ca ar fi bine sa comandati invitațiile de botez cu cca o luna jumate înainte. Dupa ce dati bun de tipar de la noi pleacă in cca 5 zile lucrătoare.

Invitații de nunta si botez

Din ce in ce mai mult se cauta 2 in 1, adică invitații de nuntă si botez. Este o opțiune excelenta pentru a anunța oficierea căsătoriei părinților și botezul copilasului. Bineinteles ca si textul pentru invtiatii de nunta si botez va fi unul special, un text care sa dea de stire tuturor ca vor vedea si o mireasă👰‍♀️ si mire🤵 superbi si un bobocel minunt. 

Invitații de botez online – o opțiune de luat în calcul

Dacă timpul nu va permite sa asteptati si mai ales sa impartiti invitațiile de botez atunci aveți o opțiune nemaipomenită: invitatii online. Va creați un cont și va puteți configura propria invitație de botez, sau de nuntă si botez exact așa cum va doriti. In configurarea invitatiilor de nunta sau de botez puteti adauga poze, descrieri, orice va trece prin cap.

 

Acum cu mai multe informații legate de invitațiile de botez va dorim creștere curată și botez așa cum va doriti!💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.