Cum poti sa alegi invitatii de nunta perfecte

Aceste invitatii nunta sunt ca o introducere pentru oaspetii tai si ofera un indiciu despre stilul in care nunta va fi organizata. Culorile alese precum si estetica personala sunt importante. Pentru a oferi o idee clara asupra a ceea ce urmeaza, invitatiile trebuie sa fie in concordanta cu ziua marelui eveniment.

Alege invitatii de nunta cu stil

Sunt un cuplu modern sau unul mai clasic? Oricare ar fi raspunsul, nunta voastra va reflecta cu siguranta acest lucru , o sa aiba o anumita tema si o anumita estetica, lucru care ar trebui sa se vada si in aceste invitatii nunta.

Gandeste-te la cum doresti ca nunta ta sa fie, care vor fi caracteristicile cheie si incearca sa le incluzi in invitatiile de nunta dar si in marturii nunta.

Spre exemplu, daca va doriti o nunta moderna, niste invitatii de nunta de epoca nu ar fi potrivite. Incearcati sa potriviti totul pentru un rezultat final perfect.

Culorile folosite si formatul acestor invitatii de nunta sunt importante

Atunci cand planifici o nunta, alegerea culorilor este, in general, puctul central de atentie. Din fericire, majoritatea firmelor specializate iti vor oferi o mare gama din care sa alegi. Ai grija doar sa existe un contrast intre culoarea hartiei si font, pentru ca totul sa fie usor de citit de catre invitatii vostri.

Cat despre forma, adesea folosita este invitatia dreptungiulara, insa exista si alte optiuni care, poate, s-ar potrivi mai bine cu tema nuntii voastre.

Cand faci aceste invitatii de nunta pastreaza continutul simplu

Informatiile de pe aceste invitatii nunta trebuie sa fie clare si concise. Nu vei dori sa supraaglomerezi invitatiile. Incercarea de a oferi cat mai multe detalii te va obliga sa folosesti un font mai mic iar invitatiile vor fi mai greu de citit.

Trimite aceste invitatii nunta in timp util

Imprimarea invitatiilor personalizate nu este tocmai usoara . In unele cazuri va dura cateva zile pentru a le primi.

Trebuie sa te asiguri ca vei distribui invitatiile in timp util pentru ca invitatii sa iti confirma prezenta si pentru ca ei sa aiba suficient timp la dispozitie pentru a se pregati.

Invitatiile tale ar trebui sa fie comandate cu minim 6 luni inainte de data marelui eveniment. Le poti comanda chiar mai devreme si, astfel, vei avea suficient timp sa te organizezi si sa confirmi numarul de locuri pentru restaurant. Iar invitatii tai vor aprecia ca au fost anuntati in timp util.

Comanda mai multe invitatii de nunta decat ai nevoie

Exista intotdeauna sansa ca unele sa fie ulterior deteriorate sau ca unii invitati sa le piarda deci este o idee buna sa fiti pregatiti. De asemenea, exista sansa de a oferi invitatii de nunta suplimentare la care initial nu te-ai gandit sau persoanelor pe care, la inceput, poate nu le-ai luat in considerare.

In plus, cu siguranta vei dori sa pastrezi cateva drept amintire, cat si nasii si parintii vostri. deci, cateva exemplare suplimentare vor aduce doar avantaje.

Organizaza-ti bine timpul pentru a acoperi toate detaliile importante

Foloseste o agenda in care sa ai un planificator al intregii nunti. Iti vei organiza mult mai bine ziua si cu siguranta nu vei uita nimic important. Asa vei reusi sa oferi atentia meritata tuturor detaliilor, de la invitatii nunta, la alegera marturiilor nunta, a unor plicuri de bani nunta si multe altele.

Asa te vei asiga ca nunta voastra va fi perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.