1.99lei (TVA Inclus)

Cu o estetică plină de rafinament și farmec, cutiile noastre de prăjituri pentru marturii de nuntă reprezintă un mod perfect de a împărtăși bucuria și dulceața momentelor speciale ale vieții voastre.

Caracteristici:

  1. Design Floral Delicat: Aceste cutii sunt împodobite cu un design floral delicat și sofisticat, adăugând un element de frumusețe naturală fiecărei cutii.

  2. Calitate Premium: Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, aceste cutii păstrează prospetimea și aspectul ireproșabil al prăjiturilor.

  3. Potrivite pentru 500g de Delicii: Spațiul generos al cutiilor permite plasarea cu grijă a prăjiturilor cu o greutate de aproximativ 500 de grame, oferindu-le invitaților dumneavoastră o experiență dulce memorabilă.

  4. Ușor de Asamblat: Montarea cutiilor este ușoară și rapidă, permițându-vă să vă concentrați asupra altor detalii importante ale evenimentului dumneavoastră.

Aceste cutii de prăjituri pentru marturii de nuntă cu flori reprezintă nu doar un mod elegant de a oferi delicii, ci și un cadou fermecător pentru invitații dumneavoastră, marcând astfel fiecare moment al călătoriei voastre romantice. Alegeți rafinamentul și frumusețea pentru ziua cea mare cu aceste cutii deosebite!

În stoc

SKU: cutii-prajituri-500g-flower-bouquet Categorii: ,