DE CE SA COMANDATI DE LA NOI

CINE SUNTEM?

Stiati ca atunci cand intalnim o persoana necunoscuta, ne formam o impresie in primele 30 de secunde, si ca aceasta prima impresie se schimba extrem de greu?

La fel e si cu evenimentul dvs. Prima impresie a invitatilor despre eveniment se fomreaza in momentul in care vad invitatia. Noi suntem aici, va oferim tot sprijinul si experienta noastra din 2004 si impreuna vom oferi cea mai placuta prima impresie prin invitaiile cu care veti anunta minunatul eveniment ce va urma.

Pe parcurursul evenimentului dorim sa mentinem buna dispozitie si sa impresionam si mai mult invitatii prin pregatirile facute: masina mirilor si a nasilor va fi impodobita cu decoratiuni si placute “de inmatriculare” speciale, intampinam invitatii cu placute “Bine ati venit!”, oferim lista de asezare, astfel incat la intrarea in sala fiecare invitat va sti la ce masa va fi asezat, programul evenimentului, ajuta mult si ii tine pe invitati activi, sa stie ce va urma, cum sa se pregateasca pt urmatoarea etapa, ce program avem pregatit pt ei etc. La masa invitatii vor gasi meniul cu mancare si bautura, carduri de asezare cu numele lor, numarul mesei, servetele personalizate in culori metalizate auriu, argintiu, rosu sau alte culori care se potrivesc cu decorul salii, plicuri pentru bani, si alte accesorii.

Nu va lasam la greu nici la final si venim in ajutorul dvs. cu marturii, sticle de tuica sau vin, borcane, etichete personalizate, caiete de amintiri, cutii de prajituri, pungi pt marturii care pot fi si ele personalizate cu etichete.

Va asteptam cu tot dragul sa surprindem invitaii dvs. in cel mai placut mod posibil!

Categorii produse