Search
Filtre generale
Exact matches only
 
Search
Filtre generale
Exact matches only

De ce sa comandati de la noi?

Cine suntem?

Stiati ca atunci cand intalnim o persoana necunoscuta, ne formam o impresie in primele 30 de secunde, si ca aceasta prima impresie se schimba extrem de greu? 

La fel e si cu evenimentul dvs. Prima impresie a invitatilor despre eveniment se formeaza in momentul in care vad invitatia. Noi suntem aici, va oferim tot sprijinul si experienta noastra din 2004 si impreuna vom oferi cea mai placuta prima impresie prin invitatiile cu care veti anunta minunatul eveniment ce va urma.

Pe parcursul evenimentului dorim sa mentinem buna dispozitie si sa impresionam si mai mult invitatii prin pregatirile facute: masina mirilor si a nasilor va fi impodobita cu decoratiuni si placute “de inmatriculare” speciale, intampinam invitatii cu placute “Bine ati venit!”, oferim lista de asezare, astfel incat la intrarea in sala fiecare invitat va sti la ce masa va fi asezat, programul evenimentului, ajuta mult si ii tine pe invitati activi, sa stie ce va urma, cum sa se pregateasca pt urmatoarea etapa, ce program avem pregatit pt ei etc. La masa invitatii vor gasi meniul cu mancare si bautura, carduri de asezare cu numele lor, numarul mesei, servetele personalizate in culori metalizate auriu, argintiu, rosu sau alte culori care se potrivesc cu decorul salii, plicuri pentru bani, si alte accesorii.

Nu va lasam la greu nici la final si venim in ajutorul dvs. cu marturii, sticle de tuica sau vin, borcane, etichete personalizate, caiete de amintiri, cutii de prajituri, pungi pt marturii care pot fi si ele personalizate cu etichete.

Cand vine  vorba de costuri, suntem “prima mana”, oferim cele mai bune preturi de pe piata,  colaboram direct cu cei mai mari producatori

Momentan avem deschise puncte de lucru: in Oradea la Crisul Center. Pentru comenzile online, livram oriunde in tara sau strainatate.

Va asteptam cu tot dragul sa surprindem invitatii dvs. in cel mai placut mod posibil!

Categorii Produse

Aboneaza-te la Newsletter

Aboneaza-te acum si beneficeaza de ultimele noastre promotii si de ultime noastre nutati din domeniu.

Abonare Newsletter