0.90lei (TVA Inclus)

Aceste etichete cu designul lor artistic și rafinat sunt o alegere perfectă pentru a marca și comemora momentul special al unei căsătorii. Cu o panglică fină vin prinse de sticle, borcane sau pungi.

Imaginile delicate ale veșmintelor mirilor, care se conturează cu gratie și eleganță, sunt amplasate într-un decor plin de culoare și bucurie – un curcubeu vibrant ce emană energie pozitivă și optimism.

Pe partea frontală a etichetei, aceste veșminte mirifice își dezvăluie detalii minuțioase și trăsăturile fine, sugerând încântarea și emoția ce îi înconjoară pe miri în ziua cea mare. Curcubeul, simbol al diversității și unității, aduce o notă de magie și fericire evenimentului, reprezentând nu doar o uniune a două persoane, ci și a două suflete ce se împletesc pentru a crea o viață împreună.

În partea din spate a etichetei, aflăm informații prețioase – numele mirilor, care le definește identitatea unică, și data marelui eveniment, marcând momentul memorabil al căsătoriei lor. Aceste elemente transformă etichetele în amintiri durabile și personale, devenind un mic suvenir ce poate fi păstrat cu dragoste și îngrijire.

În concluzie, etichetele decorate cu imaginea veșmintelor mirilor, înconjurată de curcubeul vibrant al culorilor, reprezintă o alegere plină de însemnătate pentru a sărbători unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu – ziua căsătoriei. Ele oferă o notă artistică și personală, transformând această zi specială într-o amintire vie ce va dăinui de-a lungul timpului.

În stoc

  • lei
 • Invitatiile se asambleaza de catre client sau (la cerere) le putem asambla noi.
  Asamblarea presupune

  •     Impaturire
  •     Lipirea funditei, panglicii, florii dupa caz
  •     Introducerea in plic
  • 0.58 lei
  • lei