fbpx
Search
Filtre generale
Exact matches only
 
Search
Filtre generale
Exact matches only

Intrebari frecvente

Da se poate, insa se aplica o taxa de design/text care costa 10 ron

Da, se pot comanda mostre de invitatii. Acestea se livreaza numai netiparite si cu plata integrala in avans prin virament bancar.

Nu se poate schimba culoarea invitatiei, ele sunt standard, se poate modifica culoarea textului.

Dupa plasarea comenzii ferme, veti primi pe mail macheta/aranjarea textului pe invitatia aleasa. Textul trebuie verificat de catre dvs. cu mare atentie, atat in ceea ce priveste corectitudinea, dar si prezenta tuturor datelor. Dupa verificare, daca totul este in regula, va rugam sa ne trimteti un mail cu “Bun de tipar”, iar daca sunt modificari, se trimit tot pe e-mail toate cerintele, dupa care va trebui sa verificati inca o data macheta nou trimisa.

Taxele postale sunt suportate de catre destinatar si costa cca 16 ron – pentru posta normala, cca 20 ron – pentru curier (GLS curier, Fan Courier, Transilvania Post Curier)

Daca livrarea se face prin posta adresa de expeditie trebuie sa corespunda cu adresa din buletin.
Daca se livreaza prin Posta, dureaza transportul 3-4 zile lucratoare, daca se livreaza prin curier coletul ajunge la destinatie intr-o zi, max. 2 zile lucratoare.

Coletul se poate trimite in alta tara prin posta. Durata de livrare este de cca 10 zile lucratoare si costa cca 150 lei (pretul poate sa difere in functie de greutate si de tara). Plata se face integral prin transfer bancar sau plata cu cardul la comanda online, inainte de livrarea coletului.

Plata se poate face ramburs, la primirea coletului, sau plata in avans prin transfer bancar ori se poate achita cu cardul in momentul in care se plaseaza comanda online.

Asamblarea presupune imbinarea/unirea pieselor invitatiilor. Invitatiile se trimit pe piese, asamblarea fiind optionala si costa 0.5 lei/buc.

Comanda se onoreaza in max. 2 zile lucratoare de la data comenzii si costa 35 lei.

Da, daca in poza invitatiile apar cu plic, este inclus in pret.

Da sigur ca se poate, trebuie sa trimiteti un mail pe contact@publiserv.ro si sa specificati ca doriti supliment (iar invitatiile vor fi identice cu cele din prima comanda).

5% din pretul produselor, pentru comenzi de minim 500 RON

10% din pretul produselor, pentru comenzi de minim 1000 RON
TRANSPORTUL GRATUIT pentru comenzi de minim 350 ron

Alte reduceri periodice care apar pe site. 

Daca din diferite motive, nu reusiti sa ridicati de la curier o comanda trimisa catre dvs., in max. 7 zile de la expediere, aceasta se va intoarce la noi, pentru ca firma transportatoare nu pastreaza coletul in depozit pe o perioada indelungata. Pentru a retrimite comanda, plata acesteia se va face in avans prin virament bancar. La valoarea produselor, se vor adauga taxele de transport pentru turul – returul coletului.

Puteti deveni colaborator:

-daca aveti deja catalog
-comandand unul dintre cataloagele noastre

Comanda se da:

-Online(recomandat)
-Pe e-mail: colaboratori@publiserv.ro

Va multumim! 🙂

Daca nu ati gasit raspunsul pe care il cautati, va rugam sa completati formularul alaturat si va sunam noi.”

Aboneaza-te la Newsletter

Aboneaza-te acum si beneficeaza de ultimele noastre promotii si de ultime noastre nutati din domeniu.

Abonare Newsletter