Afișez toate cele 10 rezultate

Invitatii de nunta cu tema “calatorie”


Invitatii de nunta cu tema “calatorie”

Cui nu ii plac calatoriile? 

Invitațiile cu tema călătorie pot fi reprezentate de mai multe elemente: locuri cunoscute cum ar fi invitatii de nunta cu Turnul Eiffel din Paris,  invitatii de nunta cu peisaje turistice, invitatii de nunta cu clădiri celebre 🏰🏯,invitatii de nunta cu avioane, masini si chiar invitatii de nunta cu biciclete, trotinete, motociclete orice simbolizeaza deplasarea dintr-un loc în altul.

De ce sa alegi invitatii de nunta cu tema călătorie?🛩️

Dacă sunteți un cuplu care adora sa calatoreasca, poate chiar poveste voastra s-a nascut dintr-o calatorie, daca doriti sa transmiteti si invitatilor vostri pasiune voastra pentru calatorie atunci este potrivit sa alegeți invitatii de nunta cu tema calatorie. 

Alta situație in care invitatiile de nunta cu aceasta tema sunt o alegere inspirata este aceea in care v-ati decis ca tema intregii voastre nunti sa fie una specifica, ex: Turnul Eiffel. Puteti opta pt diverse aranjamente pe aceasta tema, pt mărturiile pe care le oferiti invitatilor vostri, pt etichetele de pe sticlele cu alcool. In aceasta situatie cu siguranta o invitatie de nunta cu acest simbol le va spune invitatilor ca urmează o nuntă cu tema respectiva, si este o alegere foarte inspirata. 💞