Lucruri importante de care sa tii cont cand alegi invitatii de nunta

Invitatiile de nunta sunt primul contact al oaspetilor cu marele eveniment. Momentul in care le oferi devine momentul in care totul prinde contur si impartasesti emotia cu toti cei carora le oferi invitaii nunta.

Desi s-ar putea ca aceste invitatii nunta sa nu para un detaliu important, nu este deloc asa. Acestea ofera informatii relevante despre eveniment, data si loc, dar si despre stilul abordat.

Cand alegi invitatii de nunta ia pretul in calcul

Pretul unor invitatii nunta poate varia foarte mult, prin urmare asigura-te ca iei in considerare bugetul iar, daca acesta este redus, poti opta pentru invitatii nunta ieftine. Doar pentru ca prtul este mai mic nu inseamna ca estetica va fi compromisa. Vei putea sa le faci in stilul pe care ti-l doresti, in concordanta cu intreaga nunta.

Tema intregii nunti trebuie sa se regaseasca si in aceste invitatii de nunta

Daca doresti o tema anume pentru mare eveniment vei putea cu usurinta sa gasesti exact ceea ce iti trebuie. Ofertele si produsele sunt variate in functie de toate gusturile. De la nunta traditionala sau moderna la o nunta in gradina, totul este asigurat de multitudinea de optiuni.

Informatii pe care trebuie sa le incluzi in aceste invitatii de nunta

Da, designul acestor invitatii nunta este prioritar dar nu trebuie sa iti scape din vedere ca acestea trebuie sa serveasca un scop, acela de a oferi informatii esentiale despre marele eveniment.

Depinde de tine cate informatii vrei sa adaugi, dar incearca sa nu aglomerezi invitatia prea mult. In pricipiu ar trebui sa te axezi pe informatiile primordiale.

Adapteaza formularea conform stilului evenimentului

Iti poti adapta formularea in functie de stilul nuntii. Poate fi o exprimare distractiva, jucausa, sau una formala. Asta depinde doar de tine si de ceea ce iti place.

Informatii importante pe care sa le oferi in aceste invitatii nunta

Desigur, va trebui sa fie incluse numele voastre. In mod traditional numele miresei este primul trecut.

Ofera informatii despre adresa completa a ceremoniei si a petrecerii – adresa completa, numele dar si orasul, daca este necesar.

De asemenea trebuie sa adaugi ziua in care nunta o sa aiba loc si ora la care ar trebui sa soseasca pentru ceremonie si pentru petrecerte.

Daca este cazul, anunta in aceste invitatii de nunta ca transportul de la ceremonie catre locul in care petrecerea are loc este asigurat.

Ofera informatii in aceste invitatii de nunta despre confirmarea prezentei

Nu uita sa adaugi data pana la care invitatul trebuie sa iti confirme prezenta si, de asemenea, un numar de telefon la care o poate face. Raspunsul ar trebui sa il primesti cel tarziu cu 4 saptamani inainte pentru ca tu sa ai timp sa pui la punct tot ce inseamna restaurant, numarul de meniuri si tort.

Defineste stilul prin invitatii de nunta

Pe langa toate informatiile esentiale, stilul in care aceste invitatii nunta sunt facute dau un indiciu despre formalitatea evenimentului. Ar trebui ca la acest punct sa stii daca vei avea o nunta clasica si eleganta, casual si relaxata sau o nunta moderna.

Oricare este stilul pe care ti-l doresti, ai grija sa il introduci in aceste invitatii de nunta dar si in celelalte articole, cum ar fi plicuri de bani nunta sau marturii nunta.

 

Daca tii cont de toate aceste importante, cu siguranta evenimentul va fi exact asa cum ti l-ai dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.