35.00lei (TVA Inclus)

Planşe laminate cu mesajul de “Bine aţi venit”, realizate din carton de 200g/mp. Aceste planşe reprezintă o caldă îmbrățișare a oaspeților ce intră într-un univers floral inedit, în care delicatețea trandafirilor roz pal se îmbină cu simbolismul bogat al spicelelor de grâu. Aceste piese elegante și rafinate aduc o notă de frumusețe și armonie în orice încăpere sau eveniment.

Fontul alb, cu linii fluide și elegante, se integrează perfect în această scenă idilică, oferind planşelor un aspect sofisticat și prețios. Cu fiecare literă, cuvintele “Bun venit” devin o poartă către lumea magică a gazdelor, un punct de întâlnire între suflete și emoții, unde zâmbetele se conturează instinctiv pe buze.

Aceste planşe sunt nu doar un simplu element de decor, ci și un simbol al prieteniei și a deschiderii inimii către cei dragi. Într-un cadru intim, ele aduc un plus de romantism și tandrețe, iar la evenimentele speciale, devin o modalitate subtilă de a transmite căldura și recunoștința față de invitați.

Indiferent de ocazie sau locație, planşele de bun venit cu flori de trandafir roz pal și spice de grâu și font alb sunt un alegere desăvârșită pentru a da un aer primitor și elegant fiecărui spațiu. Ele aduc în decorul fiecărui cămin sau eveniment acea notă subtilă de frumusețe și armonie care încântă sufletele tuturor celor ce le văd. 🩷

    • lei
    • (max file size 1 Go) lei
SKU: welcome-A3_x_M101 Categorii: ,