35.00lei (TVA Inclus)

Planşe laminate cu mesajul de “Bine aţi venit”, realizate din carton de 200g/mp. Încununate cu trandafiri în nuanța delicată a rozului pal, aduc o notă de eleganță și ospitalitate la intrarea locației.

Designul sofisticat al ramelor aurite subliniază importanța momentului și oferă un aspect deosebit planşelor, atrăgând imediat privirile vizitatorilor. Înconjurate de trandafiri roz pal, simbol al gratitudinii, delicateței și dragostei, aceste planşe laminate transmit un mesaj cald și primitor tuturor celor care intră în spațiul dumneavoastră.

Textul simplu și expresiv “Bine ați venit!” spune totul într-un mod prietenos și deschis, încurajând oaspeții să se simtă ca acasă și să se bucure de experiența unică pe care locația dumneavoastră o oferă.

Așezate cu grijă la intrarea locației, aceste planşe subliniază frumusețea ospitalității și dedicării față de oaspeți, creând o atmosferă primitoare și memorabilă încă de la primul pas în interior. Cu un design atent ales și un mesaj sincer, planşele laminate de bun venit cu rama aurită și trandafiri roz pal vor rămâne cu siguranță în inimile și amintirile celor care vă trec pragul. 🩷

    • lei
    • (max file size 1 Go) lei
SKU: welcome-A3_x_roses Categorii: ,