POLITICA DE RETUR

Daca nu esti complet multumit de produsele cumparate de la PUBLISERV S.R.L. si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, sau sa cumperi altceva de valoarea produselor, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in 14 zile, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv daca produsele nu sunt personalizate.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la momentul intrarii in posesie a produsului/produselor ce catre client.

Obligaţiile consumatorului 

Costurile directe legate  atat de livrarea produselor de la Publiserv catre client cat si costurile legate de returnarea produselor de la client la Publiserv sunt suportate de catre consumator (client).

Exceptări de la dreptul de retragere/retur

Sunt exceptate de la dreptul de retragere:

– furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– produse folosite sau deteriorate

Ce se întâmplă dacă am primit un alt produs decât cel comandat?
Dacă ați primit un produs diferit față de cel comandat de tine, cheltuiala de transport va fi suportată integral de către noi. Vei fi contactat de către un angajat Publiserv pentru soluționarea problemei în cel mai scurt timp de la sesizare.

Cum solicit returnare produselor? 
Pentru a initia procedura de retur, va rugam sa ne contactati pe email la adresa: contact@publiserv.ro

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email (contact@publiserv.ro) sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.publiserv.ro