3.34lei (TVA Inclus)

Înconjoară-ți momentele speciale cu farmecul și rafinamentul colecției noastre de seturi pentru nuntă și botez, alcătuite cu grijă și dragoste. Fiecare ansamblu este o combinație armonioasă între cutii elegante și pungi rafinate, ce găzduiesc cele mai delicioase prăjituri pregătite cu atenție și pasiune.

Ornate cu migală și tandrețe, aceste creații îmbină delicatețea florilor de lavandă, care emană un parfum subtil și liniștitor, cu jucăușii fluturași, ce aduc o notă ludică și veselă. Întregul design evocă o atmosferă de poveste, perfectă pentru a sărbători bucuria iubirii și a noilor începuturi.

Fiecare detaliu este conceput să încânte privirile și să încâlzească sufletele, creând amintiri de neuitat pentru tinerii căsătoriți sau proaspeții părinți. Cutiile spațioase și pungile generoase vor păstra cu grijă deliciile dulci pregătite cu atenție, astfel încât fiecare invitat să se bucure de ele într-un cadru desăvârșit.

Cu seturile noastre de nuntă și botez, fiecare eveniment devine o ocazie magică, unde frumusețea decorurilor se împletește armonios cu deliciile gustării și bucuria inimilor împărtășite. 💜

Setul este compus din punga pentru marturii +  cutie pentru prajituri + fund pentru punga, punga si cutia avand imprimat acelasi decor floral precum si “Va multumim!” scris in mai multe limbi. Pe langa eleganta alegerii acestui set, veti beneficia si de pretul redus al produselor comparativ cu achizitionarea lor individuala. Va invitam sa vizionati si categoria de sticle pentru nunta sau botez care pot fi personalizate cu etichete asortate setului.

PS. Pentru a accesoriza complet acest pachet, va invitam sa analizați și secțiunea sticluțe.Atentie, panglica decorativa care se afla pe sticluțe, se achiziționează separat.

În stoc

SKU: pungi-nunta-L-lavanda_x_cutii-prajituri-200g-lavanda_x_fund_pungi_L Categorie: