3.68lei (TVA Inclus)

Bucuria unui moment special, precum botezul unui băiețel, este cu atât mai dulce atunci când este însoțită de colecția noastră minunată de seturi de botez. Îmbinând farmecul lui Mickey Mouse cu delicata simplitate a albastrului cu buline albe, acestea aduc un zâmbet jucăuș și un strop de magie în fiecare detaliu.

Cutii cu prăjituri decorate cu imagini vesele ale celebrului personaj Disney, Mickey Mouse, aduc un aer de distracție și bucurie, fiind perfecte pentru a aduce un zâmbet pe chipul invitaților la petrecere. Dulciurile de poveste din interior sunt o încântare pentru simțurile tuturor.

Punguțele albastre, cu buline jucause albe, adaugă o notă de eleganță și delicatețe, fiind ideale pentru a oferi mici daruri și amintiri speciale. Cu fiecare atingere, punguțele subliniază atenția noastră la detalii și dorința de a face evenimentul memorabil.

Fiecare set de botez reprezintă un mod adorabil și sofisticat de a sărbători momentul unic în viața micuțului vostru prin mijlocul acestor delicioase surprize dulci. 🐭

❗Cutiile pentru prajituri prezinta maner si au decor cu Mickey precum si un mesaj standard de multumire. Optional puteti alege sa personalizati cutia cu numele copilului, data evenimentului sau alt text scurt ales de dumneavoastra. Punga este de culoare albastra cu buline si prezinta intarituri la manere, iar fundul pentru punga este inclus in pret.

PS. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, venim cu seturi pungi+sticluțe de tip mărturii. Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-500g-Mickey_x_pungi-nunta-L-M10_x_fund_pungi_L Categorie: