4.13lei (TVA Inclus)

Cu bucuria și frumusețea căsătoriei imortalizate în fiecare detaliu, vă prezentăm colecția noastră deosebită de seturi de pungi și cutii pentru prăjituri, care va transforma orice eveniment într-o experiență magică și memorabilă. Într-o lume pictată cu culori vii și luminoase, mirii se plimbă pe o alee fermecată, mâna în mână, simbolizând unitatea și dragostea lor fără sfârșit.

Decorurile istorice care îi înconjoară adaugă o notă de rafinament și eleganță, punând în valoare momentul special într-un cadru plin de mister și tradiție. Clădirile impunătoare din trecut, cu arhitectură distinctivă, duc gândul către povești demult uitate, încurajând cuplurile să privească către viitor, dar să-și prețuiască și să îmbrățișeze trecutul.

Fiecare set de pungi și cutii este o mică operă de artă, realizată cu atenție la detalii și cu o mână pricepută. Materialul de calitate superioară protejează cu grijă delicioasele prăjituri și deserturi pregătite cu dragoste, astfel încât să fie savurate în cel mai sublim mod.

Încheiem descrierea cu cuvintele călduroase de felicitare către cei doi îndrăgostiți și cu invitația către clienții noștri să împărtășească bucuria iubirii printr-un produs ce exprimă frumusețea și speranța în cel mai poetic mod. ♥️

❗ Va punem la dispozitie acest set de produse pentru nunta compus din punga pentru marturii din carton subtire + fund de punga si cutie pentru prajituri de 500gr. Setul prezinta imaginea unor miri si un decor cu cladiri, fiind potrivit si pentru o nunta cu tematica calatorie. Cutia pentru prajituri prezinta maner si in ea pot fi puse aproximativ 500gr prajituri. Daca doriti, setul poate fi personalizat cu numele mirilor, data evenimentului sau orice alt text alegeti dumneavoastra. Personalizarea setului de produse nu este inclusa in pret, ea va fi achitata separat.

 

PS. Pentru a face cât mai inedit evenimentul dumneavoastră, va invitam sa “aruncați” o privire la detaliile următoare: plăcuțele de bun venit, dar și mărturiile de tip sticluțe, care pot fi accesorizate cu panglici.

În stoc

    • lei
SKU: pungi-nunta-L-447_x_cutii-prajituri-500g-447_x_fund_pungi_L Categorie: