5.75lei (TVA Inclus)

Vă prezentăm cu mândrie colecția noastră de seturi de nuntă unice și incantatoare, concepute pentru a încânta fiecare invitat cu eleganță și farmec. Fiecare set cuprinde pungi încântătoare, decorate cu ilustrații delicate ale mirilor care se plimbă de-a lungul unei promenade peticite, cu pietre în stil antic, înconjurați de clădiri istorice ce păstrează trecutul viu și fascinant.

Dar farmecul nu se oprește aici! În înaltul cerului, un stol de păsări călătoare adaugă o notă magică, împrumutând acestui moment special o senzație de libertate și bucurie pură.

În completarea pungilor, setul nostru include sticluțe elegante cu un volum generos de 200 ml, perfecte pentru a fi umplute cu băuturi delicioase sau alte surprize rafinate. Etichetele delicate cu aceleași ilustrații ca și pungile adaugă un plus de coerență și frumusețe.

În plus, sticluțele vin cu dopuri sau capace compatibile, asigurând că fiecare detaliu este în armonie perfectă. Atenție, panglica decorativă nu este inclusă în preț, oferindu-vă posibilitatea să alegeți varianta care reflectă în cel mai înalt grad gusturile și preferințele voastre.

Aceste seturi de nuntă unice vor aduce un strop de magie în ziua voastră specială și vor rămâne amintiri de preț pentru toți cei prezenți la acest eveniment deosebit. Fie ca mirii să se bucure de iubirea lor înconjurată de frumusețea fiecărui detaliu creat cu grijă și atenție pentru această zi minunată. ❤️

Dopurile si etichetele sunt incluse in pret.

❗Panglica se achizitioneaza separat.

PS. Pentru a accesoriza complet acest set, puteți adaugă mărturii de tip sticluțe.

În stoc

    • lei
SKU: Sticle-cu-filet-Gama-200_x_Capac-26-12-gold_x_Eticheta1S_x_M447_x_pungi-nunta-L-447 Categorie: