5.40lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Descoperiți colecția noastră fermecătoare de seturi de pungi, sticluțe de 200 ml, sticluța fiind însoțită de etichetă și dop, concepute cu grijă pentru a vă servi în cele mai speciale momente ale vieții. Aceste seturi excepționale vă oferă o modalitate elegantă și practică de a împărtăși bucuria și iubirea voastră cu cei dragi.

Fiecare pungă și sticluță sunt create cu atenție la detalii, asigurându-se că vor deveni ambasadorii perfecti ai mesajului vostru. Fie că sunt folosite pentru nuntă, botez, aniversare sau orice alt eveniment festiv, acestea vor fi amintiri prețioase pentru fiecare invitat.

Lăsați-vă inspirați de aceste seturi excepționale și completați-le cu o panglică, disponibilă separat, pentru a adăuga un plus de eleganță și rafinament. Cu o gamă variată de culori și modele, veți găsi cu ușurință panglica perfectă pentru a sublinia frumusețea acestor obiecte speciale.

Și nu uitați să aruncați o privire și la cutiile noastre cu prăjituri, perfecte pentru a găzdui deliciile dulci pregătite cu atenție pentru invitați. Plăcuțele de bun venit vor completa cu grație decorul evenimentului vostru, aducând un strop de magie și ospitalitate.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

În stoc

    • lei
SKU: Sticle-cu-filet-Gama-200_x_Capac-26-12-gold_x_Eticheta1S_x_flower-bouquet_x_pungi-nunta-M-flower-bouquet Categorii: ,