3.34lei (TVA Inclus)

Vă invităm să descoperiți magia și emoția fiecărui moment din ziua cea mare, cu seturile noastre de nuntă, alcătuite cu grijă pentru a transforma evenimentul într-o poveste de neuitat. Fiecare ansamblu este o simfonie a detaliilor, compus din pungi și cutii pentru prăjituri, decorându-le cu eleganță și bun-gust.

Pungile delicate sunt sublim decorate cu siluetele mirilor, surprinși într-o ipostază emoționantă, semnificând un nou început în viață. Fundalul aurit conferă acestor creații un sclipici de rafinament și prețiozitate, aducând astfel o notă de lux și distincție. În fiecare detaliu, iubirea și fericirea celor doi îndrăgostiți prind viață.

La fel ca pungile, și cutiile pentru prăjituri poartă aceeași aură specială, oglindind designul lor cu gratie și echilibru. Ele găzduiesc cu grijă delicioasele prăjituri, oferind o ambianță feerică pentru cei dragi, pentru ca bucuria să fie împărtășită în întreaga sa splendoare.

Aceste seturi de nuntă, cu pungi și cutii decorate armonios, vor încânta ochiul și inima fiecărui invitat, aducând un plus de eleganță și emoție în momentele de sărbătoare. Fiecare detaliu este conceput pentru a eterniza amintiri unice și pentru a întregi povestea de dragoste scrisă în ziua în care două suflete devin una. 💛

Modelul cu mire si mireasa care contine punga, fund pentru punga si cutia de prajituri de 200g este alegerea ideala daca nu oferi si bautura alcoolica si nu ai nevoie de sticlute. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-M63696_x_pungi-nunta-L-M63696-ro_x_fund_pungi_L Categorie: