6.93lei (TVA Inclus)

Bucurați-vă de un set minunat, special conceput pentru a celebra cu stil și eleganță evenimentul vostru special! Setul nostru unic cuprinde pungi delicate, cutii cu prăjituri delicioase de 200g și sticle transparente de 200ml, toate însoțite de etichete personalizate, ornate cu dragostea mirilor și un fundal roz pal, îmbrățișate de mesajul “Vă mulțumim!”.

Fiecare detaliu al acestui set a fost gândit cu pasiune, pentru a vă ajuta să transmiteți invitaților voștri emoții de neuitat. Imaginea mirilor este un simbol al iubirii voastre, iar fundalul roz pal aduce o notă de romantism și tandrețe.

Cu 5 articole incluse, acest set devine o alegere avantajoasă pentru evenimentul vostru special. Fiecare pungă, cutie cu prăjituri și sticluță cu dop devin amintiri prețioase pentru invitați, iar eticheta personalizată adaugă un plus de unicitate.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

Nu uitați să vă completați experiența cu plăcuțele de bun venit, care pot fi achiziționate separat, și vor completa cu grație decorul evenimentului vostru, transformându-l într-o poveste magică.

Alegeți cu încredere setul nostru extraordinar și creați momente de neuitat, împărtășind bucuria și iubirea voastră cu cei dragi!

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-M63696_x_pungi-nunta-L-M63696-ro_x_Sticle-cu-filet-Larisa-200_x_Capac-26-19-gold_x_Eticheta1S_x_M63696 Categorie: