5.33lei (TVA Inclus)

Încântați să aducem în fața voastră o colecție aparte de seturi de nuntă, concepute cu migală și rafinament pentru a transforma fiecare eveniment într-o poveste memorabilă. Aceste seturi excepționale sunt compuse din pungi cu o eleganță aparte și sticluțe de 200ml, fiecare element fiind o mărturie a iubirii și frumuseții.

Decorurile unice ale pungilor înfățișează mirii străbătând o promenadă pitorească, peticită cu pietre în stil antic, iar în jur se înalță clădiri istorice ce amintesc de trecutul încărcat de poveste. Iar în cer, un stol de păsări călătoare adaugă un aer de libertate și visare.

Sticluțele cu un volum de 200ml completează cu eleganță acest ansamblu, fiind perfecte pentru a păstra licori sau băuturi fine pentru oaspeți. Etichetele prețioase reprezintă aceleași ilustrații romantice ca și pungile, oferind o armonie desăvârșită.

Pentru a sublinia frumusețea ambalajelor, panglica se achiziționează separat (❗), permițându-vă să personalizați în mod unic fiecare set, adăugându-i o notă de eleganță suplimentară.

Cu seturile noastre de nuntă, veți transforma acea zi specială într-un moment fermecător și inedit, în care fiecare detaliu spune o poveste de dragoste. 🩷

PS. Pentru a completa acest set, aruncați o privire și la cutiile cu prăjituri.

 

În stoc

    • lei
SKU: Sticle-cu-filet-Larisa-200_x_Capac-26-19-gold_x_Eticheta1S_x_M447_x_pungi-nunta-L-447 Categorii: , ,