5.57lei (TVA Inclus)

Vă prezentăm cu mândrie colecția noastră deosebită de seturi de nuntă, care vor încânta cu siguranță toți invitații și vor transforma evenimentul într-o experiență cu adevărat memorabilă. Fiecare set este compus cu grijă, combinând pungile elegante, decorate cu ilustrații romantice ale mirilor, care se plimbă împreună pe o promenadă pietruită în stil antic, înconjurată de clădiri istorice.

Magia atmosferei este întregită de apariția misterioasă a unui stol de păsări călătoare, ce zboară deasupra cuplului, simbol al libertății și călătoriilor înnoitoare pe drumul vieții. Sticluțele cu un volum generos de 200ml aduc o notă de eleganță și rafinament, iar etichetele cu aceleași ilustrații ca și pungile adaugă un touch personalizat și unic acestui cadru feeric.

Seturile noastre vin cu etichete incluse și cu dopuri sau capace compatibile, asigurând o prezentare impecabilă și practică a băuturilor sau lichiorurilor alese cu grijă pentru a încânta invitații.

Vă rugăm să rețineți că panglica decorativă nu este inclusă în preț, dar o puteți achiziționa separat pentru a completa aspectul de basm al acestor seturi de nuntă extraordinare. Fiecare detaliu a fost conceput cu dragoste și atenție, pentru ca acest moment special să fie cu adevărat unic și de neuitat. 🩶

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Adăugați plus valoare la acest set superb, accesorizandu-l cu superbele cutii cu prăjituri.

În stoc

    • lei
SKU: Sticle-fara-filet-Larisa-200_x_Dop-sintetic-19.5-13-29_x_Eticheta1S_x_M447_x_pungi-nunta-M-447 Categorie: