5.57lei (TVA Inclus)

Bucurați-vă de frumusețea și eleganța momentelor speciale cu seturile noastre de nuntă excepționale, care redau cu măiestrie povestea iubirii. Fiecare ansamblu este compus din pungi și sticluțe de 200ml, într-un design desăvârșit, menit să aducă farmec și strălucire evenimentului dvs.

Pe pungile elegante, veți descoperi o ilustrație poetică a mirilor care se plimbă împreună pe o promenadă pietruită cu pietre în stil antic, înconjurată de clădiri istorice impunătoare. Atmosfera romantică și tradițională se completează perfect cu apariția grațioasă a unui stol de păsări călătoare în zbor, evocând libertatea și visurile ce încep să prindă contur.

Sticluțele de 200ml, inscripționate cu aceleași ilustrații delicate ca și pungile, sunt ideale pentru a oferi invitaților dumneavoastră un mic dar prețios, precum băuturi fine sau alte delicii alese cu grijă.

Etichetele incluse pe sticluțe completează poveștile vizuale cu informații importante despre eveniment, iar datorită dopurilor sau capacelor compatibile, veți avea grijă ca conținutul să fie păstrat în condiții optime.

Notă: Vă informăm că panglica decorativă nu este inclusă în preț, dar o puteți achiziționa separat pentru a completa cu gratie fiecare set și a adăuga o notă personală fiecărei creații. Alegeți eleganța și calitatea pentru ziua cea mare și creați amintiri de neuitat alături de noi.

Setul de martrii contine pungute marimea M, sticle Special de 200ml, dop si eticheta. Comandand acest set economisiti 10% fata de pretul produselor individual.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Adăugați cutii cu prăjituri pentru a oferi un deliciu oaspeților.

În stoc

    • lei
SKU: Sticle-Special-200_x_Capac-26-19-gold_x_Eticheta1S_x_M447_x_pungi-nunta-M-447 Categorie: