5.51lei (TVA Inclus)

Întruchipând gratitudinea și eleganța într-un singur ansamblu, vă prezentăm cu drag colecția noastră de seturi de nuntă, alcătuite cu migală și pasiune pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Aceste seturi aduc un omagiu bucuriei împărtășite în cadrul evenimentului vostru special, combinând pungile delicate cu sticluțe elegante de 200 ml, create să impresioneze și să încânte.

Fiecare pungă este o adevărată operă de artă, împodobită cu mii de flori ce emană frumusețe și prospețime. Însoțindu-le, un mesaj sincer și plin de căldură – “Vă mulțumim!” – pentru a transmite recunoștința voastră față de cei dragi, care au împărțit bucuria voastră în ziua specială.

Sticluțele de 200 ml completează armonios ansamblul, fiind etichetate cu aceleași ilustrații delicate, astfel încât să rămână o amintire frumoasă pentru invitați. Dopurile sau capacele compatibile asigură siguranța conținutului, menținând prospețimea băuturilor și aromele speciale.

Vă oferim posibilitatea de a personaliza fiecare set cu panglică, pentru a adăuga o notă de unicitate și a sublinia rafinamentul întregului ambalaj. Cu aceste seturi de nuntă, veți crea cu siguranță o atmosferă deosebită și veți oferi un cadou prețios, menit să rămână în inimile tuturor celor prezenți la sărbătoarea voastră de neuitat.

Set de marturii care contine sticlute de nunta de 200ml, pungute, dopuri si etichete.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Aruncați o privire spre cutiile cu prăjituri, sunt o mărturie delicioasa.

În stoc

    • lei
SKU: Sticle-Special-200_x_Capac-26-19-gold_x_Eticheta1S_x_flower-bouquet_x_pungi-nunta-M-flower-bouquet Categorii: , ,