6.02lei (TVA Inclus)

Descoperă rafinamentul cu acest set elegant, format dintr-o sticlă cu o capacitate de 100 ml, un capac special pentru sticlă, o cutie pentru prăjituri de 200 grame și o pungă încăpătoare, cu un design auriu ce înfățișează cuplul de miri. Acest ansamblu adaugă o notă de eleganță și originalitate evenimentului tău special.

Fiecare element al setului este conceput cu grijă pentru a crea o experiență memorabilă și distinctivă. Optează pentru acest set pentru a oferi cadouri personalizate și pentru a aduce un plus de farmec și rafinament momentelor importante din viața ta.

Achiziționarea setului este mai avantajoasă din punct de vedere financiar față de achiziționarea separată a produselor care îl compun.

Dacă dorești să completezi atmosfera primitoare, poți alege o plăcuță de bun venit din oferta noastră, pentru a primi cu căldură invitații sau o etichetă personalizată pentru o notă suplimentară de autenticitate.

Alege rafinamentul și detaliile personalizate pentru evenimentul tău unic!

În stoc

    • lei
SKU: pungi-nunta-L-wedding_x_fund_pungi_L_x_Sticle-cu-filet-Ouzo-100_x_dopuri-plastic-25x17-negru_x_cutii-prajituri-200g-wedding Categorie: