7.88lei (TVA Inclus)

Cu bucurie și rafinament, vă prezentăm Setul nostru Eleganță Florară, un ansamblu impresionant ce aduce un strop de farmec și gratitudine oricărui eveniment special. Setul conține pungi, cutii cu prăjituri de 200g și sticle transparente de 250ml, toate împreună într-o experiență completă, învăluite într-o armonie a trandafirilor.

Fiecare element din acest set este ornamental, încântând privirile cu o rama superba realizată din trandafiri, care emană eleganță și feminitate. Pungile și cutiile de prăjituri sunt decorate cu migală, purtând cu mândrie mesajul sincer “Vă mulțumim!”, o modalitate minunată de a exprima recunoștința față de invitați.

Eticheta personalizată adaugă o notă de unicitate, conferind un aspect personal și special acestui set remarcabil. Cu 5 articole incluse, acest set devine o alegere avantajoasă ca și achiziție, oferind tot ce este necesar pentru a încânta invitații cu bunătățile pregătite cu dragoste.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

În plus, vă invităm să descoperiți și plăcuțele noastre de bun venit, pentru a completa întregul tablou al evenimentului vostru. Cu Setul Eleganță Florară, veți crea amintiri de neuitat, subliniate de frumusețea trandafirilor și de gestul de apreciere transmis prin fiecare detaliu.

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-bujor_x_pungi-nunta-L-bujor_x_Sticle-Marasca-250_x_Capac-plastic-alb-31.5-24_x_Eticheta1S_x_bujor Categorie: