7.24lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Descoperiți magia și eleganța colecției noastre speciale, Setul de pungi, cutii cu prăjituri (200g) și sticle transparente (200ml) cu dop, însoțite de o etichetă personalizată ce vă aduce un zâmbet cald. Fiecare element din acest set este creat cu grijă și pasiune pentru a aduce bucurie și recunoștință în momentele speciale.

Decorate cu un superb buchet de flori, atât pungile cât și cutiile de prăjituri emană un farmec aparte, exprimând într-un mod subtil dar profund mesajul “Vă mulțumim!”. Fiecare prăjitură sau delicatesă pregătită cu atenție va fi învelită într-o pungă elegantă sau plasată cu grijă într-o cutie specială, pregătindu-se să ofere bucurie în sufletele celor dragi.

Sticlele transparente cu dop, frumos decorate cu același buchet de flori, aduc o notă de eleganță și rafinament oricărui eveniment. Eticheta personalizată dă un aer aparte fiecărei sticle, transformând-o într-un cadou special, menit să impresioneze.

Setul nostru, format din 5 articole incantatoare, vă oferă un avantaj semnificativ, reprezentând o achiziție completă și practică pentru momentele importante din viața voastră.

Alăturați-vă nouă într-o călătorie în lumea rafinamentului și frumuseții, cu setul nostru unic de pungi, cutii cu prăjituri și sticle transparente, ce aduc un strop de magie și recunoștință în fiecare detaliu!

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS.Iar nu uitați să vă accesorizați și cu plăcuțele de bun venit, care vor întâmpina cu căldură și ospitalitate pe toți cei ce le vor vizita.

 

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-flower-bouquet_x_pungi-nunta-M-flower-bouquet_x_Sticle-cu-filet-Larisa-200_x_Capac-26-19-gold_x_Label-flower-bouquet Categorie: