7.33lei (TVA Inclus)

Vă prezentăm cu mândrie setul nostru deosebit ce cuprinde 5 articole elegante, ce vor încânta cu siguranță inimile celor dragi! Acest set perfect pentru orice eveniment special conține pungi, cutii cu prăjituri (200g) și sticle transparente (200ml) cu dop, toate însoțite de o etichetă personalizată, pentru a vă oferi o experiență cu adevărat unică.

Fiecare articol din acest ansamblu este împodobit cu un superb buchet de flori, care aduce o notă de prospețime și frumusețe. Cu delicatețe, pungile și cutiile de prăjituri transmit mesajul “Vă mulțumim!”, aducând recunoștință și căldură către cei ce vor primi aceste minunate cadouri.

Setul nostru vă oferă toate elementele necesare pentru a împărtăși bucuria și rafinamentul în fiecare detaliu al evenimentului vostru special. Atât pungile cât și cutiile sunt ideale pentru a oferi oaspeților delicioasele prăjituri, iar sticlele transparente vor adăuga un aer de eleganță, umplându-le cu băuturi delicioase.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

Nu ratați ocazia de a completa atmosfera cu plăcuțele de bun venit, pentru a întâmpina cu căldură fiecare invitat ce va trece pragul evenimentului vostru. Cu acest set complet și rafinat, veți transforma momentul vostru special într-unul de neuitat, plin de emoție și fericire! 💐

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-cp-flower-bouquet_x_pungi-nunta-L-flower-bouquet_x_Sticle-fara-filet-Larisa-200_x_Dop-sintetic-19.5-13-29_x_Label-flower-bouquet Categorii: ,