3.34lei (TVA Inclus)

Îmbrățișați momentele de bucurie și iubire cu eleganța și farmecul colecției noastre de seturi pentru nuntă sau botez, ce întruchipează frumusețea naturală a florilor și încântarea gustului. Fiecare ansamblu este o îmbinare armonioasă de pungi și cutii cu prăjituri, fin decorate cu delicatețea unui buchet de flori.

Fie ca sărbătoriți începuturile unui nou capitol al dragostei voastre sau primul pas în viața copilului vostru, aceste seturi aduc un strop de natură în evenimentul special. Buchetul de flori, alcătuit cu măiestrie, adaugă o notă de prospețime și romantism, învăluind gustările delicioase într-un farmec inegalabil.

Fiecare detaliu al seturilor noastre este creat cu pasiune și atenție la calitate, pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Pungile spațioase și cutiile elegante păstrează cu grijă prăjiturile pregătite cu dragoste, astfel încât fiecare invitat să se bucure de o experiență culinară deosebită.

Cu seturile noastre, evenimentul vostru se va transforma într-un tablou vibrant și autentic, în care gustul delicios și frumusețea florilor se împletesc într-o armonie desăvârșită. Lăsați natura să vă însoțească în momentele speciale și să creeze amintiri de neprețuit alături de cei dragi. 💐

Si acum un set simplu compus din punga, intaritura pentru punga, cutie de prajituri de 200g este o alegere ideala daca nu oferi si bautura invitatilor si nu ai nevoie de sticlute. De asemenea, acest superb set, se mai poate accesoriza cu mărturii de tip sticluțe. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

SKU: cutii-prajituri-200g-flower-bouquet_x_pungi-nunta-L-flower-bouquet_x_fund_pungi_L Categorie: