6.76lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Vă prezentăm cu bucurie setul nostru special, conceput să vă încânte simțurile și să vă aducă o experiență memorabilă pentru evenimentul vostru deosebit. Setul conține 5 articole elegante, fiecare atent gândit pentru a aduce o notă de rafinament și frumusețe.

Pungile, cutiile de prăjituri și sticlele transparente cu dop, toate sunt ornamentate cu un superb buchet de flori, care emană o aromă subtilă și proaspătă. Fiecare element al setului este personalizat cu etichetă unică, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga un touch personal evenimentului vostru special.

Mesajul “Vă mulțumim!”, gravat cu eleganță pe cutii și pungi, exprimă recunoștința voastră pentru prezența celor dragi și înalță atmosfera de sărbătoare.

Avantajul acestui set rezidă în versatilitatea lui, oferindu-vă atât pungi pentru a oferi oaspeților mici delicii dulci, cât și cutii pentru prăjituri (200g) și sticle transparente (200ml) cu dop, perfecte pentru a crea mărturii rafinate și unice.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Nu uitați să vă îndreptați atenția și către plăcuțele de bun venit, care vor aduce un plus de caldă primire pentru invitații voștri.

Cu acest set, fiecare detaliu va contribui la crearea unui eveniment de neuitat, iar bucuria și recunoștința vor fi împărtășite într-un mod inconfundabil!

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-flower-bouquet_x_pungi-nunta-L-flower-bouquet_x_Sticle-cu-filet-Gama-200_x_Capac-26-12-gold_x_Label-flower-bouquet Categorii: ,