3.38lei (TVA Inclus)

În universul fermecat al botezului, vă aducem colecția noastră de seturi inspirate, create cu dragoste pentru a celebra momentul special al celui mic. Seturile noastre, în nuanțe calme și delicate de albastru, aduc cu ele o aură de inocență și bucurie, perfectă pentru a marca începutul unei noi călătorii în viață.

Cutiuțele rafinate, împodobite cu imagini adorabile ale indrăgitului personaj Mickey Mouse, vor încânta inimile atât a micuțului botezat, cât și ale invitaților săi. Mickey îi va însoți cu zâmbetul său ștrengăresc în fiecare moment al petrecerii, aducând o notă de veselie și amuzament.

Pungile elegante, în albastru suav, sunt încântător asezonate cu buline albe, completând designul într-un mod jucăuș și atrăgător. Acestea sunt pregătite să găzduiască delicioasele prăjituri, făcute cu grijă și atenție, pentru a fi savurate cu drag de fiecare musafir.

Indiferent dacă alegeți să oferiți seturile noastre minunate ca cadou pentru invitați sau să le utilizați pentru a crea un decor magic la eveniment, ele vor adăuga o notă specială și memorabilă momentului unic al botezului. Fie ca sărbătoarea să fie presărată cu zâmbete, bucurie și dragoste, iar micuțul să înceapă călătoria vieții înconjurat de magia lui Mickey Mouse. 💙

O cutie de prajituri cu Mickey de 200g + punga cu tot cu fund este ceea ce ai nevoie ca sa oferi invitatilor tai ceva dulce de dus acasa.

PS. Accesoriza-ti acest superb set, cu mărturii de tip sticluțe. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

SKU: cutii-prajituri-200g-mickey_x_pungi-nunta-L-M10_x_fund_pungi_L Categorie: