3.49lei (TVA Inclus)

Încântătorul moment al botezului este sărbătorit în stilul cel mai dulce și fermecător cu colecția noastră specială de seturi în culoarea albastru, create cu grijă și atenție pentru fiecare detaliu. Fiecare ansamblu aduce o notă de magie în eveniment, cuprinzând cutii elegante pentru prăjituri, împodobite cu îndrăgitul personaj Mickey Mouse, și pungi delicate, care încântă privirile cu un adorabil cărucior ce adăpostește un adorabil bebeluș.

Cutii perfecte pentru a păstra delicioasele prăjituri, care sunt decorate cu atenție și măiestrie, avându-l pe Mickey Mouse în centrul atenției, aducând zâmbete tuturor invitaților. Pungile albe, decorate cu un cărucior în care se află un bebeluș dulce și somnoros, simbolizează începutul unei călătorii minunate și speranța pentru viitor.

Fiecare element al acestor seturi reflectă bucuria și inocența momentului de botez, încurajându-i pe cei prezenți să împărtășească înțelegerea și iubirea față de cel mic. În această zi specială, aceste seturi își propun să fie nu doar rafinate obiecte decorative, ci și amintiri prețioase ale unui moment de neuitat pentru întreaga familie. 💙

Pungi pentru botez + fund de punga + cutie de prajituri cu Mickey de 200 g = alegerea perfectă pentru marturiile oferite invitatilor tai.
Bucura-te de pretul promotional al setului in comparatie cu pretul individual al produselor care il compun!
PS. De asemenea, pe langa acest pachet mai puteți Adaugă mărturii de tip sticute. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-mickey_x_pungi-botez-L-boy_x_fund_pungi_L Categorie: