3.38lei (TVA Inclus)

Bucură-te de momentul unic al botezului cu eleganță și gingășie alături de colecția noastră specială de seturi de botez în nuanțe delicate de roz. Fiecare ansamblu este conceput pentru a celebra acest eveniment unic în viața ta, îmbinând cu pricepere dulceața deserturilor și farmecul personajului adorabil Minnie Mouse.

Cutiuțele pentru prăjituri, într-o nuanță caldă de roz, sunt atent decorate cu imaginea îndrăgitei Minnie, aducând un zâmbet pe chipurile tuturor celor prezenți. Aceste cutii încântătoare sunt spațioase și asigură o protecție sigură pentru prăjiturile pregătite cu atenție și dragoste pentru oaspeți.

Punguțele roz, cu buline albe, completează perfect seturile, adăugând o notă jucausă și jovială. Aceste pungi drăgălașe vor fi o modalitate minunată pentru oaspeți de a lua acasă amintiri dulci și gustări delicioase.

Îmbrățișează magia momentului de botez și creează amintiri de neprețuit alături de seturile noastre rafinate, care combină răsfățul gustului cu răsfățul vizual, într-o simfonie de roz și zâmbete. Ocazia specială a botezului va fi cu siguranță memorabilă pentru toți cei prezenți, iar fiecare set va purta cu sine o poveste dulce și fermecătoare. 🩷

Setul compus din cutia de prajituri de 200g + punga + fund de punga este o alegere minunata atunci cand vrei sa iti incanti invitatii cu un mic cadou dulce.
Ca sa nu mai vorbim de pretul mult mai avantajos al setului in comparatie cu achizitionarea individuala a produselor.
PS. Adăugați plus valoare la acest set, accesorizandu-le cu mărturii de tip sticluțe. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

SKU: cutii-prajituri-200g-Minnie_x_pungi-nunta-L-M11_x_fund_pungi_L Categorie: