3.49lei (TVA Inclus)

Bucuria unui eveniment special, precum botezul, devine cu atât mai dulce și mai plină de farmec cu colecția noastră de seturi de botez în nuanțe delicate de roz. Cu o atenție deosebită la detalii, aceste seturi sunt compuse din cutii elegante pentru prăjituri, încântând ochiul cu adorabila Minnie, personajul îndrăgit din lumea animată Disney.

Fiecare cutie pentru prăjituri este o mică bijuterie, cu o atenție minuțioasă acordată designului, astfel încât să creeze o atmosferă de poveste și veselie. Figurina jucăușă a lui Minnie, cu urechi mari și zâmbet gingaș, va fermeca inimile tuturor invitaților, transformând deserturile delicioase într-o experiență și mai memorabilă.

Pungile roz, pline de farmec, poartă cu ele un cărucior adorabil, cu un bebeluș tare simpatic și zâmbitor. Acest design aduce o notă de gingășie și inocență, reflectând în mod perfect spiritul evenimentului de botez.

Fiecare set de botez roz este creat cu dragoste și grijă, pentru ca micuța sărbătorită și oaspeții să se bucure de o experiență dulce și plină de bucurie, devenind o amintire prețioasă pentru întreaga familie. 🩷

PS. Adăugați plus valoare la acest set, accesorizandu-l cu mărturii de tip sticluțe. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-Minnie_x_pungi-botez-L-girl_x_fund_pungi_L Categorie: