3.72lei (TVA Inclus)

Bucuria și emoția însoțesc fiecare moment special, iar colecția noastră de seturi de botez în culoarea albastru aduce o notă de farmec și magie în aceste clipe de neuitat. Compozițiile noastre îmbină cu măiestrie practicul cu esteticul, oferind cutii încântătoare, decorate cu personajul adorabil Mickey Mouse.

Fiecare cutie pentru prăjituri este o operă de artă în sine, încununată de zâmbetul simpatic al lui Mickey, care va încânta micuții și adulții deopotrivă. Iar pentru cei dragi invitați, am pregătit pungi albe delicate, împodobite cu un adorabil cărucior, în care se află un bebeluș tare simpatic.

Designul elegant și jucăuș al acestor seturi va adăuga o notă specială ceremoniei de botez, transformând-o într-o poveste magică în care fiecare detaliu contează. Prin intermediul lor, dorim să contribuim la crearea amintirilor de neuitat și la împărtășirea bucuriei într-un mod cu totul inedit.

Aceste seturi de botez în culoarea albastru, îmbinate cu elementele îndrăgite de Mickey Mouse și un cărucior adorabil, vor crea o atmosferă de vis și vor marca începutul unei călătorii pline de fericire și iubire pentru nou-născut și întreaga familie. 💙

PS. Pentru a fi complet acest set, accesorizați-l cu mărturii de tip sticluțe. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

SKU: cutii-prajituri-500g-Mickey_x_pungi-botez-L-boy_x_fund_pungi_L Categorie: