3.68lei (TVA Inclus)

Bucură-te de o zi specială în viața ta sau a micuțului tău cu seturile noastre adorabile de botez, într-o nuanță fermecătoare de roz. Creații unice, compuse din pungi și cutii pentru prăjituri, ce vor transforma orice festivitate într-un eveniment memorabil și plin de veselie.

Fiecare cutie pentru prăjituri este împodobită cu delicatețe și bucurie, având drept protagonista îndrăgita personajă Disney, Minnie. Decorul jucăuș și colorat al cutiilor aduce un zâmbet pe chipurile tuturor, iar deserturile savuroase din interior vor încânta cu siguranță papilele gustative.

Pungile diafane de culoare roz sunt asezonate cu jucăușe buline albe, creând o combinație plină de grație și farmec. Acestea vor fi un cadru perfect pentru a păstra mici surprize pentru invitați sau pentru a împărți cu generozitate prăjiturile delicioase.

Fiecare element al seturilor noastre de botez este conceput cu dragoste și atenție la detalii, aducând o notă aparte de frumusețe și magie în această zi specială. Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranță vei rămâne cu amintiri dulci și neprețuite, ce vor dăinui în inimi pentru totdeauna.

🩷

Oferă celor care ii vor fi alături un cadou dulce in cutiile de 500g cu Minnie si pungile colorate care si fundul de punga inclus in pret. Pretul setului este mai avantajos decat achizitionarea individuala a produselor.

PS. Setul se poate accesoriza adăugând și stilcute, de tip mărturii. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-500g-Minnie_x_pungi-nunta-L-M11_x_fund_pungi_L Categorie: