3.72lei (TVA Inclus)

În universul fermecat al botezului, vă prezentăm cu bucurie seturile noastre elegante și adorabile, concepute special pentru a aduce o notă de veselie și dulcețe în acele momente speciale. Culoarea roz domnește în această colecție, simbolizând puritatea, gingășia și inocența.

Cutiile pentru prăjituri, pictate cu îndrăgita Minnie Mouse, aduc un zâmbet pe buze și amintesc de timpurile copilăriei, învăluite în magia personajelor Disney. Fiecare desert savurat din aceste cutii va fi însoțit de emoții pline de nostalgie și căldură.

Pungile, într-o nuanță roz delicată, sunt decorate cu un cărucior fermecător și o bebelușă adorabilă, ilustrând chipul inocenței și bucuriei de a primi un nou membru în familie. Ele aduc o notă de tandrețe și gingășie, precum cea a unei mângâieri blânde.

Publiserv te ajuta sa gasesti solutia perfecta pentru cadoul dulce oferit la botezul micutei tale: o punga pentru fetite cu tot cu fund pt punga si o cutie de prajituri de 500g imprimata cu Minnie la un pret mult mai bun decat achizitionarea lor individuala.🩷

Invitatii tai vor avea cu siguranta un zambet pe fata cand vor vedea cum te-ai pregatit pentru ei.
PS. Accesorizați acești superb pachet, cu mărturiile noastre de tip sticluțe. (❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.)

În stoc

SKU: cutii-prajituri-500g-Minnie_x_pungi-botez-L-girl_x_fund_pungi_L Categorie: