7.58lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Vă invităm să vă îndrăgostiți de eleganța și farmecul setului nostru special, alcătuit cu grijă pentru a vă încânta în cele mai dulci și rafinate momente. Setul conține 5 articole unice și deosebite, fiecare fiind un veritabil tribut adus frumuseții și gratitudinii.

În primul rând, veți descoperi pungile decorate cu măiestrie, ce poartă încântătoarele flori de trantadir, învăluite într-o rama aurită, oferindu-vă o notă de eleganță și rafinament în fiecare detaliu.

Apoi, cutiile de prăjituri de 200g sunt demne de admirație, încununate de aceleași flori delicate, dar și cu un mesaj de “Va mulțumim!”, exprimând recunoștința noastră pentru alegerea de a ne încredința momentele speciale ale vieții voastre.

Sticlele transparente de 250ml, însoțite de un dop, au un farmec aparte, iar etichetele personalizate le transformă în mici opere de artă. Ele pot fi umplute cu orice băutură dorită și oferite ca mărturii speciale pentru a vă aminti de acest moment unic.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

Cu un set atât de generos și frumos, veți putea să sărbători fiecare clipă într-un mod cu adevărat special.

PS. Nu uitați să vă aruncați o privire și pe plăcuțele de bun venit, care vor completa perfect atmosfera magică și vor primi cu căldură și ospitalitate pe toți cei dragi.

Alegeți acest set pentru a crea amintiri prețioase și pentru a împărtăși bucuria cu cei apropiați, într-un mod ce va rămâne veșnic în sufletele lor! 💫

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-roses_x_pungi-nunta-L-roses_x_Sticle-fara-filet-Larisa-200_x_Dop-sintetic-19.5-13-29_x_Label-roses Categorie: