8.00lei (TVA Inclus)

Vă prezentăm cu mândrie un set magic, perfect pentru a aduce farmec și eleganță evenimentului vostru special. Acest set rafinat conține pungi, cutii cu prăjituri de 500g și sticle transparente de 250ml cu dop, toate acompaniate de o etichetă personalizată. Cu o mână pricepută și o atenție deosebită la detalii, fiecare element este împodobit cu delicatețe, având flori de trantadir ce încadrează o ramă superbă aurită.

Cutii cu prăjituri, cu un mesaj dulce și sincer, “Vă mulțumim!”, vor adăuga un plus de gratitudine și căldură pentru cei care vă însoțesc în momentul vostru special.

Cu cinci articole incluse, acest set devine și mai avantajos ca și achiziție, asigurându-vă că fiecare invitat va pleca cu un zâmbet și cu amintiri plăcute.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Îndrăznim să vă invităm să vă uitați și pe plăcuțele de bun venit, care vor completa cu siguranță atmosfera magică a evenimentului vostru.

Adăugați o notă de rafinament și eleganță în ziua voastră specială cu acest set deosebit și creați amintiri de neuitat alături de cei dragi! 🌹

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-500g-roses_x_pungi-nunta-L-roses_x_Sticle-Marasca-250_x_Capac-plastic-alb-31.5-24_x_Label-roses Categorie: