7.87lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Bine ați venit în lumea noastră rafinată și plină de eleganță, unde vă așteaptă un set excepțional ce va transforma evenimentul vostru într-o poveste de neuitat. Setul nostru complet, compus din pungi încântătoare, cutii cu prăjituri delicioase de 200g și sticle transparente de 250ml cu dop, este însoțit de o notă specială – eticheta personalizată cu numele sau mesajul vostru, adăugând un plus de intimitate și originalitate.

Fondul alb al fiecărui element conferă un aspect rafinat și puritate, în timp ce florile de trandafir încadrate într-o ramă aurită adaugă un strop de romantism și frumusețe.

Cu cele 5 articole incluse în acest set, veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un ambianță desăvârșită, iar avantajul achiziției complete vă permite să economisiți și să vă bucurați de o experiență completă.

Încheiem cu gândul că acest set deosebit va deveni o amintire prețioasă, aducând zâmbete și emoții sincere tuturor celor prezenți la evenimentul vostru. Vă invităm să descoperiți farmecul și rafinamentul acestui set și să vă bucurați de fiecare moment unic al călătoriei voastre alături de noi!

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Nu uitați să vă aruncați o privire și asupra plăcuțelor de bun venit, care vor întâmpina cu căldură și eleganță oaspeții voștri și îi vor ghida către magia și bucuria evenimentului vostru special. 💫

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-roses_x_pungi-nunta-L-roses_x_Sticle-Marasca-250_x_Capac-plastic-alb-31.5-24_x_Label-roses Categorie: