6.94lei (TVA Inclus)

Bucurați-vă de o experiență completă și de neuitat cu setul nostru special ce conține 5 articole esențiale pentru evenimentul vostru de vis! Cu pungi elegante, cutii încântătoare cu prăjituri delicioase de 200g și sticle transparente de 200ml, acest set este cu adevărat desăvârșit.

Fiecare element al acestui set poartă o atingere personală și unică. Imaginea mirilor, înconjurați de o rama superba aurita, se regăsește pe pungi, cutiile de prăjituri și pe eticheta personalizată ce însoțește sticlele transparente, oferindu-vă o experiență coerentă și specială pentru toți cei dragi.

Cu mesajul dulce și sincer “Va mulțumim!” pe fiecare cutie, veți transmite recunoștință și iubire către invitații voștri, făcându-i să se simtă cu adevărat speciali.

Pe lângă toate acestea, setul nostru este avantajos ca achiziție, aducând o valoare adăugată deosebită pentru evenimentul vostru de suflet.

❗Atenție, panglica de la sticluțe se achiziționează separat.

PS. Nu uitați să vă uitați și pe plăcuțele de bun venit, care vă vor ajuta să întâmpinați oaspeții într-un mod cald și primitor.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți toate aceste minunății și să creați momente memorabile alături de noi! ♥️

În stoc

    • lei
SKU: cutii-prajituri-200g-wedding_x_pungi-nunta-L-wedding_x_Sticle-fara-filet-Larisa-200_x_Dop-sintetic-19.5-13-29_x_Label-wedding-gold Categorii: ,