2.86lei (TVA Inclus)

Sticla de sticlă transparentă cu gât lung și capacitatea de 250 ml este o mărturie de neuitat de la nunta voastră. Cu designul său elegant și puritatea sa cristalină, această sticlă oferă o prezentare irezistibilă pentru miri și invitați.

Forma gâtului lung adaugă o notă de eleganță și rafinament, evidențiind subtilitatea și atenția la detalii. Capacitatea de 250 ml permite păstrarea unui conținut prețios sau personalizat, precum vinul, uleiul aromat sau alte lichide simbolice.

Transparența sticlei permite vizualizarea clară a conținutului, dezvăluind frumusețea și culorile sale într-un mod seducător. Aceasta creează o conexiune vizuală puternică, aducând aminte de momentele speciale și emoționante din ziua nunții voastre.

Fiecare sticlă este o mărturie durabilă, ce poate fi păstrată ca o amintire prețioasă a dragostei voastre. Poate fi personalizată prin etichete autocolante sau de carton, cu numele mirilor, a datei nunții sau a unui mesaj special, adăugând o notă personală și unică.

Această sticlă de sticlă transparentă este simbolul eternității și al frumuseții pe care le aduce dragostea voastră. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a crea o experiență vizuală și sentimentală deosebită, astfel încât această mărturie să rămână o amintire prețioasă a iubirii voastre în anii ce vor urma. 💎

Doar 35 rămase în stoc

SKU: Sticla-Capitan-250ml Categorii: , ,