2.98lei (TVA Inclus)

Sticlele de 750 ml, fără filet, în stil Storica Light, sunt alegerea perfectă pentru a adăuga eleganță și rafinament la diverse evenimente, inclusiv nunti. Cu un design clasic și curat, aceste sticle pot îndeplini mai multe scopuri, de la a servi ca marturii cu vin la nunți până la a fi folosite pentru îmbutelierea vinurilor și altor băuturi.

Caracteristicile notabile includ:

  1. Capacitate Generoasă: Cu o capacitate de 750 ml, aceste sticle sunt ideale pentru a îmbutelia vinuri speciale sau alte băuturi, oferind un cadou memorabil sau o opțiune elegantă pentru evenimente speciale.
  2. Design Storica Light: Aspectul clasic al stilului Storica Light aduce un aer de sofisticare și poate fi adaptat pentru a se potrivi tematicii nuntii sau evenimentului.
  3. Fără Filet: Absența filetului pe gâtul sticlei conferă un aspect neted și uniform, adăugând un detaliu estetic suplimentar.
  4. Versatilitate: Potrivite pentru marturii cu vin la nunti, aceste sticle pot, de asemenea, fi utilizate pentru îmbutelierea vinurilor casnice, uleiurilor aromate sau altor băuturi personalizate.
  5. Ambalare Elegantă: Fiecare sticlă devine un ambalaj elegant pentru vinuri și băuturi, adăugând o notă de rafinament la orice cadou sau eveniment special.

Cu Sticlele de 750 ml, fără filet, Storica Light, poți aduce o atingere de eleganță și personalitate atât îmbutelierii vinurilor, cât și oferirii de marturii la evenimente speciale, cum ar fi nunțile.

În stoc

SKU: Sticle-750ml-fara-filet-Storica-Light Categorii: , ,