2.86lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Sticla pentru marturii nunta si botez Marasca de 250ml este potrivita pentru a fi oferita invitatilor dumneavoastra in semn de pretuire alaturi de cutia de prajituri sau marturiile alese. Eleganta, cu o forma rotunda si filet sticla de nunta poate fi personalizata cu o eticheta pe care sa fie trecute numele mirilor sau cu o panglica deosebita. Capacele potrivite pentru aceasta sticla de nunta le veti regasi de asemenea in oferta noastra alaturi de o gama variata de pungi pentru nunta deosebite.

Sticluțele de tip Marasca au o capacitate de 250ml și sunt potrivite pentru a fi folosite ca marturii la nunți și botezuri. Acestea sunt prevăzute cu filet, care poate oferi un aspect clasic și poate ajuta la sigilarea sticlei, menținând astfel conținutul în interior în siguranță.

Sticluțele Marasca sunt de obicei utilizate pentru a îmbutelia diferite tipuri de ulei, oțet sau alte lichide, dar pot fi utilizate și pentru alte scopuri, cum ar fi a fi umplute cu dulciuri sau alte obiecte mici pentru a fi oferite invitaților.

❗ Sticlele sunt din sticla transparenta.

În stoc

SKU: Sticle-Marasca-250 Categorii: , ,