Tendinte 2023 – sticle marturii nunta

Tendinte 2023 in ceea ce priveste sticlele de nunta

Modele noi sticle nunta

In 2023 au aparut pe piata din Romania cateva modele de sticle pentru marturii nunta sau botez cu impact neasteptat de bun asupra publicului nostru.

Aceste modele sunt:

Tendinte traditionale

Există câteva tendințe populare care ar putea continua să fie la modă:

  1. Sticle personalizate: Sticlele de marturii personalizate, cu numele cuplului și data nunții, continuă să fie o alegere populară. Acestea pot fi personalizate și cu mesaje scurte, cum ar fi “Mulțumim că ați fost alături de noi” sau “La mulți ani de fericire împreună”.

  2. Sticle de dimensiuni mici: Sticlele de marturii de dimensiuni mici, cum ar fi cele de 50 sau 100 ml, sunt o alegere populară pentru nunțile mici și intime sau pentru a fi distribuite în cantități mai mari. Acestea sunt, de asemenea, mai ușor de transportat și de distribuit oaspeților.

  3. Sticlele eco-friendly: Cu creșterea preocupărilor privind impactul asupra mediului, se așteaptă ca sticlele eco-friendly să continue să fie populare în 2023. Sticlele de marturii fabricate din materiale reciclabile sau biodegradabile sunt o opțiune bună pentru cuplurile care doresc să reducă amprenta de carbon a nunții lor.

În general, trendurile de sticle de marturii pentru nunți se schimbă de la an la an, dar sticlele personalizate, de dimensiuni mici și eco-friendly sunt alegeri populare care ar putea să rămână la modă și în 2023.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.